Intro foto

Introductie

 

Roetdeeltjes ofwel fijnstof in uitlaatgassen van dieselmotoren zijn schadelijk voor onze gezondheid. VDC / EHC biedt een uniek programma aan roetfilters, voor een deel speciaal gericht op (arbo-) toepassingen binnen gebouwen. VanDoClean is één van de dealers van EHC Benelux (België). De hoofdvestiging en productie van EHC zit in Zweden.

Het VDC / EHC programma bestaat globaal uit 3 hoofdgroepen:

  • Opzetfilters voor tijdelijk gebruik, b.v. voor laden en lossen in gebouwen (P15 en L20 serie)
  • (Semi-) Permanente roetfilters voor voertuigen en machines die vaak of continu binnen gebouwen rijden of werken (HT serie)
  • Permanente keramische filters voor alle soorten dieselmotoren die zwaar worden belast (PF serie)

Al deze EHC filtergroepen hebben een rendement op de roetuitstoot van minimaal 95% tot 99%!. Ze voldoen daarmee ook allemaal aan de zwaarste europese normen. (o.a. VERT, TRGS en TÜV)

Kijk voor onze mogelijkheden onder het tabblad 'producten'. De keuze voor het juiste type roetfilter is afhankelijk van vele factoren zoals de cilinderinhoud, motortype, toerental, uitlaatgastemperatuur etc. Wij helpen u graag bij het bepalen van de juiste optie voor uw situatie. Neem voor advies, prijzen of bestellen vrijblijvend 'contact' met ons op. Voor een directe vraag of info: 0416-668060